Etusivu > Palvelut jäsenille > Lisätietoa jäsenpalveluista

Lisätietoa jäsenpalveluista

Alan edunvalvonta Suomessa ja EU:ssa

Seuraamme poliittisten päätösten valmistelua ja päätöksentekoprosessia jokaisessa vaiheessa. Valmistelemme ja annamme lausuntoja. Viemme päättäjille jäsenistömme mielipiteet ja kerromme heidän päätöstensä hyvistä ja huonoista vaikutuksista jäsenistöömme sekä laajemmin yhteiskuntaan. Henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi pidämme päättäjät ajan tasalla jäsentemme ja alan uutisista heille suunnatun uutiskirjeen avulla.

Päättäjätapaamiset

Järjestämme jäsenillemme mahdollisuuksia tavata poliittisia päättäjiä ja virkamiesjohtoa muun muassa seminaareissa ja erillisissä päättäjätapaamisissa.

Mediasuhteiden hoitaminen ja jäsenistön viestien vieminen medialle

Viemme jatkuvasti alan viestejä median edustajille tapaamisten, tiedotteiden sekä tiedotus- ja muiden tilaisuuksien kautta.

Energiapolitiikasta ja lainsäädännöstä viestiminen jäsenille ja jäsenneuvonta

Seuraamme tiiviisti energiapolitiikkaa ja jäsenistöömme liittyvää lainsäädäntöä sekä sen muutoksia. Pidämme jäsenemme jatkuvasti ajan tasalla aiheista, jotka vaikuttavat jäsenistömme toimintaan tavalla tai toisella. Lisäksi kerromme konkreettisista toimenpiteistä, joita pitää tai kannattaa näihin aiheisiin liittyen tehdä.

Alan selvitykset ja tutkimukset

Teemme ja teetämme alaa koskevia selvityksiä ja tutkimuksia, joiden tulokset hyödyttävät jäsenistöämme eri tavoin.

Alan seminaarit jäsenhintaan

Järjestämme bioenergia-alan seminaareja, joihin osallistuminen on edullisempaa yhdistyksen jäsenenä. Lisäksi järjestämme ainoastaan jäsenille suunnattuja tehoseminaareja ja päättäjätapaamisia.

Bioenergia-lehti veloituksetta

Bionergia-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se on jäsenille ilmainen (muille 45,-/vuosi). Lehti käsittelee alan ajankohtaisia asioita ja taustoittaa syvällisemmin mm. uutiskirjeessä kerrottuja asioita.

Lisää Bioenergia-lehdestä >>

Bioenergy International-lehti veloituksetta

Tilaa lehti lähettämällä osoitetietosi osoitteenmuutokset@bioenergia.fi.

Palvelut organisaatiojäsenille

Säännöllinen uutiskirje

Jäsenistömme saa säännöllisesti uutiskirjeen, jossa kerrotaan toimialojemme tärkeistä ajankohtaisista aiheista sekä energiapolitiikasta yleisesti.

Viikoittainen bioenergia-alan uutiskatsaus

Toimitamme jäsentemme käyttöön kerran viikossa koosteen alan uutisoinnista.

Jäsenwebinaari

Säännöllisesti järjestettävissä webinaareissa esittelemme yhdistyksen asioita jäsenistölle ja keskustelemme alan ajankohtaisista asioista jäsenistön kanssa.